Şengul Pinar

Phibrows Royal Artist

Mijn specialisme toont zich in mijn werkwijze, portfolio en ervaringen van mijn klanten.
Als het om je gezicht gaat, staat kwaliteit bij mij hoog in het vaandel.

 

Na jaren werkzaam te zijn geweest in het onderwijs heb ik mij laten omscholen tot permanente make-up specialiste.

Na het starten van mijn eerste opleiding begon ik gelijk de passie voor dit vak te voelen. Daarom ben ik verder gegaan met diverse nationale, internationale opleidingen en specialisaties in de vorm van masterclasses en privélessen.

De meeste opleidingen heb ik gevolgd aan een van de beste instituten op het gebied van semi-permanente make-up en microblading: Phiacademy van Branko Babic. Ik ben getraind in alle PMU richtingen, maar heb me vooral gespecialiseerd in de microblading techniek. Sinds 2017 ben ik gepromoveerd en een gecertificeerde Phibrows Royal Artist.

Ik ben gespecialiseerd in PMU wenkbrauwen, eyeliners, en microneedling. Mijn specialisme toont zich in mijn werkwijze, portfolio en ervaringen van mijn klanten.
Als het om je gezicht gaat, staat kwaliteit bij mij hoog in het vaandel.

Om te streven naar de meest natuurlijke PMU wenkbrauwen, is het essentieel dat de juiste techniek, wenkbrauwvorm en kleur wordt gebruikt. 

Het leukste aan mijn werk vind ik de uitdaging om op ieder individueel gezicht de best passende wenkbrauw te creëren. Ik kan mijn creativiteit hier iedere keer weer in kwijt. Vrouwen een vertrouwen boost geven en tevreden zien is wat dit werk mijn passie maakt!

Veel van mijn klanten hadden te veel geëpileerd in het verleden en daardoor geen of minder haargroei. Dit kan ook vanwege medische redenen het geval zijn, o.a. bij alopecia. Het bepalen van de juiste vorm wat bij hun gezicht past, blijkt vaak niet makkelijk te zijn. Ik merkte dat de juiste aanpassing in een wenkbrauw zo veel kan doen voor een gezicht. Door de wenkbrauwen op de juiste positie te plaatsen kan er bijvoorbeeld een ooglift effect gecreëerd worden, of juist de kleur en blik van de ogen versterken. Kortom wenkbrauwen kunnen veel bepalen voor je uitstraling en oogopslag.

Het is voor mij een grote eer als men mij vertrouwd met hun wenkbrauwen en gezicht.
Daarom neem ik mijn werk erg serieus en neem ik voor iedere klant alle tijd en zorg om tot het gewenste resultaat te komen. Voor mij is het belangrijkste dat de klanten blij en tevreden naar huis gaan en dat ik ze naar alle verwachting kan voorzien van mooie natuurlijke permanente make-up wenkbrauwen.

 

Kwaliteit en veiligheid staat voorop

Voor de behandelingen worden Phibrows pigmenten gebruikt. De pigmenten van Phibrows staan erom bekend dat ze niet verkleuren (geen paars, rood, blauw), niet uitlopen en 100% veilig zijn. 

 

GGD goedkeuring

Mijn praktijk voldoet aan de Nederlandse richtlijnen voor hygiëne en is goedgekeurd door de GGD. Deze vergunning is verleend door de ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport.
Op veiligtattoeerenenpiercen.nl zijn alle praktijken met een GGD vergunning terug te vinden.

 

Mijn ontwikkeling

Door regelmatig aanvullende masterclasses te volgen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken zodat de kwaliteit van mijn werk tot het hoogste niveau blijft behoren en ik dagelijks mensen blij kan maken met een kwalitatieve en natuurlijke PMU. Via mijn website en Facebook wordt je op de hoogte gehouden van de actualiteiten op het gebied van  permanente make-up. Ik heb diverse trainingen bij bekende artiesten en erkende internationale trainingscentra en academies gevolgd  (o.a: Branko Babic, Mensura Megy Hodzic, Irma Hulscher,Andrea Toth, Liucija Penkauskine, Dr Vladimir Zec  (Philings) gevolgd. Daarnaast blijf ik mezelf door ontwikkelen zodat ik mijn klanten zo goed mogelijk van dienst kan zijn.

Ben je geïnteresseerd in een professioneel aangebrachte permanente make-up, maak dan een afspraak voor een bezoek aan mijn salon.

Twijfel je nog of permanente make-up iets voor jou is, of wil je graag wat meer informatie? 

Dan ben je van harte welkom voor een geheel vrijblijvend intake gesprek. 

Plan je afspraak in

WIJ NEMEN DIRECT CONTACT MET JE OP

    Ik ben geïnteresseerd in: