Microneedling

DePhi-Dermapen, het beste op het gebied van microneedling!

Heb jij last van pigmentvlekken, (acne)littekens of fijne lijntjes/rimpels?Dan is de Philings behandeling de perfecte behandeling voor je! De Phi-Dermapen behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden.

Waar al mooie resultaten werden behaald met de Dermaroller, gaat de DermaPen nog een stapje verder.

De Phi-Dermapen werkt sneller, is minder gevoelig, en werkt nog effectiever en nauwkeuriger.

Phi-Dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt voor het natuurlijke herstellingsproces. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de verticaal vibrerende naaldjes, en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de Phi-Dermapen het effect van de behandelingen en de opname van producten.

Philings is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Behandeling met de Philings pen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. De Philings pen heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger.

De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich “onder” het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn.

Net als bij microdermabrasie en andere huidverbeterende therapieën geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de aandoening zijn er gemiddeld 3 a 4 behandelingen in kuurverband, elke 2-3 weken, nodig voor een zichtbaar resultaat. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang van het proces bewaakt worden. Iedere behandeling met de Philings pen zal een boost zijn voor uw huid. Voorafgaand aan de eerste behandeling en tussentijds worden foto’s van de huid gemaakt, zodat de verbetering van uw huid goed gevolgd kan worden.

De specialist kan nauwkeurig bepalen wat uw huid nodig heeft en zult dit tijdens het
opstellen van het behandelplan met u bespreken.

Wat doet de DermaPen met je huid?

– Huidverjonging en huid verstrakking
– Verminderding van rimpels bij onder andere kraaienpootjes, rokerslijntjes enz.
– Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen
– Stimuleert de aanmaak van Collageen
– De huid wordt steviger en gladder
– Acne littekens en wondgenezing
– Vult het littekenweefsel op
– Breekt bestaand littekenweefsel af en versneld het genezingsproces
– Hyperpigmentatie (pigmentvlekken)
– Verbetert Striae, Cellulitis
– Verbeterd pigmentproblemen
– Overmatig pigment breekt af
– De huid gaat er strakker en stralender uitzien
– Verbetering van de huidconditie

Werking

De Philings pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Vernieuwing van de huidcellen
Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Behandeling met de Dermapen heeft dus ook een zuiverend effect.

Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Uw huidteint wordt egaler en stralender. Tot slot kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden. De specialist kan u adviseren welke producten u thuis, tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om het effect te optimaliseren.

Voor de behandeling wordt een samengestelde zuur serum aangebracht op uw huid, waarna de Philings pen roterend over uw huid bewogen wordt. De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen. De behandeldiepte, variërend van 0,5 mm tot 2 mm, is afhankelijk van de indicatie en uw huidconditie.
Bij een diepere, medische behandeling zullen er puntbloedinkjes tijdens de behandeling zichtbaar zijn. Dit is de bedoeling! De huid sluit zich meteen na de behandeling en daarna heeft u enkel een egale roze/rode huid voor circa 1 á 2 uur.
De specialist kan nauwkeurig bepalen wat uw huid nodig heeft en zult dit tijdens het opstellen van het behandelplan met u bespreken.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Net als bij andere huid verbeterende en huidvernieuwende therapieën geldt; hoe meer behandelingen, hoe langer en beter resultaat zichtbaar is. Uiteraard zal elke behandeling met de Phi-Dermapen een boost voor je huid zijn en tijdelijke verbetering geven.

De aanmaak van bindweefsel/collageen, is een geleidelijk proces dat zich onder het zichtbare huidoppervlakte afspeelt. Het uiteindelijke resultaat is daardoor niet meteen zichtbaar, maar na een aantal maanden. Maar gelijk na de behandeling zult u ook al een verschil zien en voelen.

Zichtbaar resultaat behaal je doorgaans door meerdere behandelingen te ondergaan, in kuurverband (elke 2 tot 4 weken).

Door in kuurverband te behandelen, kunnen wij vooraf aan elke behandelingen goed inspringen op de behoeftes en de voortgang evalueren.

Contra indicatie Phi-Dermapen

Een Phi-Dermapen behandeling mag niet worden uitgevoerd indien u last hebt van de onderstaande klachten:
– Koorts
– Hartklachten
– Chronische eczeem
– Tijdens de zwangerschap
– Bloeddruk problemen
– Algehele malaise
– Hemofilie
– Kwaadaardige tumoren

Nazorg

Gelijk na de behandeling wordt er een masker (PhiFace masker) aangebracht en krijgt u de Phi Soothing creme en de Ultimate Skin Cocktail mee met verdere instructies.
Het is mogelijk dat het behandelde gebied wat rood kan zijn, u een tintelend en trekkend gevoel kan hebben. Dit kan ongeveer 3 dagen duren.

Na de behandeling mag u niet:

– Uw gezicht wassen gedurende de eerste 12 uur
– Niet met uw gezicht in het directe zonlicht gaan zitten de eerste 24 uur
– Geen make-up aanbrengen de eerste 24 uur
– Geen gebruik maken van foundations of poeders de eerste 24 uur
– Geen sauna, zwemmen of zonnebank gedurende 3 dagen
– Geen zware inspanningen gedurende 2 dagen
– Geen botox of fillers gebruiken de komende 3 weken

Plan je afspraak in

WIJ NEMEN DIRECT CONTACT MET JE OP

    Ik ben geïnteresseerd in: