Recensies

Pmu Beauty by Sen heeft in de loop der tijd allemaal goede recensies opgebouwd. Deze zijn o.a. terug te lezen op Facebook en Google.

Wil jij ook een recensie achterlaten? Dat kan! Via onderstaand formulier ontvangen wij graag jouw ervaring met Pmu Beauty by Sen.

Laat je recensie achter

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pmu Beauty by Sen
Average rating:  
 92 reviews
 by Charlene
Prachtig vakwerk door Sen

Ik heb het werk van Sen eerst jarenlang gevolgd en bewonderd vanaf een afstand op social media. Vorig jaar heb ik eindelijk de stap gewaagd om zelf microblading te ervaren en ben ik voor het eerst bij Sen geweest voor mijn wenkbrauwen. NOU, had ik dat maar jaren eerder gedurfd!! Sen's werk stelt niet teleur. Ze is professioneel, duidelijk, eerlijk en een mooi en lief mens. Ze levert prachtig werk. Ze neemt je stap voor stap mee in het proces, vertelt je wat ze doet en wat je mag verwachten.
Ik had vroeger mooie volle wenkbrauwen en heb dat helaas verpest door zelf veel te veel epileren. De vorm was hierdoor niet meer mooi en ik had zelf nog maar weinig haartjes over. Jarenlang heb ik dagelijks met makeup de wenkies aangebracht, zodat ze wat voller oogden. Op regenachtige dagen of superwarme dagen kwam het ongemak! Wenkbrauwen half weggevaagd door zweten, regen, knuffelen met mijn dochtertje, zwemmen op vakantie of simpelweg kriebelen wanneer je een keertje jeuk voelt op je voorhoofd. Nu niet meer! Ik maak me niet meer druk om mijn wenkbrauwen. Ze ogen heel natuurlijk als echte wenkbrauwhaartjes! De vorm past heel mooi bij mijn gezicht en maakt m'n blik weer fris. Ik sta 's ochtends op met voor mij de perfecte wenkbrauwen en hoef er niets aan te doen. Wat een verademing. Zo dankbaar voor Sen en haar werk. Ik ben vandaag na ruim een jaar weer bij Sen langs geweest voor een Touch up. Ik kan oprecht zeggen: ik vertrouw Sen blind met mijn wenkbrauwen. En zo vele anderen met mij.

 by Michelle
PMU bij Sen

Na een jaar getwijfeld te hebben, heb ik eindelijk een afspraak gemaakt bij Sen voor de powder brows techniek toe te passen op mijn wenkbrauwen. Vond het een beetje eng omdat je wenkbrauwen veel bepalend zijn voor je gezicht maar omdat mijn zus die ook bij Sen is geweest hartstikke blij is met haar wenkbrauwen nadat ze de Microblading techniek heeft laten toepassen, dat ik overtuigd was en vol vertrouwen de adviezen van Sen heb opgevolgd. Nu op dag 3 zijn mijn wenkbrauwen best donker maar dit is het genezingsproces maar ben nu al heel blij met het resultaat.
Dankjewel Sen voor je prachtig werk

Liefs Michelle

 by Crisanta

Sen luistert naar de wensen van de klant, denkt mee en geeft advies. Tevens is ze professioneel en goed in wat ze doet. Ik ben super tevreden met mijn wenkbrauwen. Het ziet er natuurlijk uit, precies hoe ik had gevraagd.

 by Fran
Heel blij

Na heel lang zoeken en nadenken ben ik bij Sen terechtgekomen. Ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd en met haar advies hebben we voor microblading gekozen. Ik ben heel blij met het resultaat. Dank je wel!!

 by Ingrid
Heel blij met mijn natuurlijke wenkbrauwen

Ik ben 64 jaar en ik wilde op deze leeftijd absoluut geen lelijke streepjes wat je vaak op straat ziet.
Via Fb zag ik de werk van Sen en was ik helemaal overtuigd.
Ook haar recensies zijn top.
Ik ben super tevreden over mijn behandeling. Mijn gezicht spreekt weer op een natuurlijke wijze.
Ik heb 1 hangende ooglid, en die heeft Sen heel goed gecorrigeerd door die wenkbrauw hoger te plaatsen. Ik heb weer symmetrische wenkbrauwen.
Ik ben meer dan tevreden!
Ik hoef sochtends niet meer met mijn bril te vechten, want zonder zie ik niks. Dus tekenen duurde bij mij te lang.
Nu ben ik sochtends gelijk klaar!
Wat ben ik toch blij.

Page 1 of 19:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Plan je afspraak in

WIJ NEMEN DIRECT CONTACT MET JE OP

    Ik ben geïnteresseerd in: