Ombre / Powder brows

Als je ervoor kiest om ombre / powder brows te laten zetten bij PMU Beauty by Sen in Hendrik-Ido-Ambacht, nabij Rotterdam, loop je iedere ochtend mooi verzorgd de deur uit! Met de ombre / powder brows techniek wordt de wenkbrauw ingeschaduwd. Dit geeft het effect geeft alsof je de wenkbrauwen bij hebt getekend of met een poeder hebt aangezet. Om ook met deze techniek een natuurlijk resultaat te verkrijgen, wordt deze opgebouwd in lagen om een effect te creëren van licht naar donker (ombre, overloop effect). Hierbij wordt de wenkbrauw van licht naar donker ingekleurd en krijgt het een zacht poeder effect.

Powder brows laten zetten door een specialist in regio Rotterdam

Er wordt geen strakke lijn getekend, maar juist een schaduw waardoor het lijkt alsof je de wenkbrauwen met poeder hebt aangezet. De ombre / powder brows-techniek – die ik uitvoer in mijn salon nabij Rotterdam – is ook zeer geschikt als je graag een wat meer aanwezige wenkbrauw wenst. Doordat ik verschillende kleursterktes gebruik, kun je rekenen op een natuurlijk en zacht effect. Heb je toch liever een wenkbrauw-effect dat meer aanwezig is? Ook dan kies je voor powder brows bij mijn salon in Hendrik-Ido-Ambacht, in regio Rotterdam! Na de behandeling zien de wenkbrauwen er gelijk donkerder uit, maar na de genezing worden ze wat lichter en natuurlijker.

Ontdek de mogelijkheden van permanente make-up

Word wakker met mooie, goedgevormde wenkbrauwen! Dit scheelt iedere ochtend veel tijd. Met permanente make-up, zoals ombre-wenkbrauwen of microblading, zie je er op elk moment van de dag verzorgd uit. Dit is ook ideaal voor in het zwembad, tijdens het sporten of in de sauna. Heb je vragen over de mogelijkheden voor permanente make-up nabij Rotterdam? Of wil je meer weten over de prijzen van permanente make-up? Neem dan gerust contact met mij op door te bellen naar 06 184 9 180 9 of door een e-mail te sturen naar info@pmubeautybysen.nl. Ik hoop je binnenkort te mogen ontvangen!

Werkwijze

Na de intake waarin ik je wensen en de mogelijkheden bespreek, ga ik aan de slag. De eerste stap is het bepalen van de nieuwe wenkbrauwvorm. 

Allereerst neem ik alle tijd om de wenkbrauwen symmetrisch in vorm te tekenen. Deze vorm kan per persoon verschillen omdat ik de meting doe op de anatomie van het gezicht en bottenstructuur. Ook wel browmapping of wenkbrauwstyling genoemd.
Dit doe ik d.m.v. speciale tools en met een speciaal ontwikkelde Phibrows applicatie.
Hiermee kan ik controleren of de wenkbrauwen symmetrisch zijn.Hierna kijken we samen naar de nieuwe vorm. Na eventuele aanpassingen, maar vooral jouw goedkeuring, start de daadwerkelijke behandeling. Kennis en ervaring hebben aangetoond dat een zorgvuldige voorbereiding het halve werk is om een zo goed mogelijk en natuurlijk mogelijk resultaat te creëren, dus daar besteed ik veel tijd aan.
Ook bespreken we wat voor jou de beste techniek is. Dat is afhankelijk van je huid, je wensen, hoe je wenkbrauwen er voor de behandeling uitzien en of je al eerder PMU hebt gehad. 
Voor het bepalen van de juiste kleur hou ik rekening met de originele haarkleur en de kleur van de wenkbrauwen.
Kortom, de vorm, kleur en intensiteit van de wenkbrauwen wordt van tevoren samen bepaald op basis van wat het beste past bij jouw huid, haar en gezicht. Er wordt ook gekeken naar de groeirichting van de haartjes. De strokes worden in deze richting gepigmenteerd, zodat het eindresultaat zo natuurlijk mogelijk wordt.

De behandeling:
Een microblading en PMU  behandeling bestaat uit een eerste behandeling en een nabehandeling. De nabehandeling vindt plaats na 6 weken. Tijdens deze nabehandeling worden eventuele vage en lichtere plekjes opgevuld. Ook kunnen de wenkbrauwen bij de nabehandeling intenser worden gemaakt als blijkt dat er meer is vervaagd dan verwacht. Alle PMU behandelingen zijn inclusief een nabehandeling.
In sommige gevallen is een tweede nabehandeling nodig. Een behandeling duurt in totaal ongeveer 2 tot 2,5 uur. Een nabehandeling duurt ongeveer 30-45 minuten.

Wil jij ook speciaal op maat gemeten wenkbrauwen, natuurlijk ogende volle PMU wenkbrauwen?
Maak dan snel een afspraak!Voor wie is deze behandeling geschikt?

Ombre wenkbrauwen  is geschikt voor alle huidtypen, vooral voor de vette, gevoelige en donkere huid.

De ombre is wat strakker en gestylder dan de microblading. Het resultaat lijkt op met make-up aangezette wenkbrauwen.
Als je graag veel make-up draagt en je wenkbrauwen ook een opgemaakte look wil geven dan kan je het beste hier voor kiezen. 
Ombre is ook geschikt voor weinig haargroei of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Afhankelijk van het huidtype en hoe goed de nazorg wordt gevolgd, blijft het resultaat 1 tot 2,5 jaar zichtbaar.

Voordelen:
– Geschikt voor alle huidtype
– Heel natuurlijk poedereffect
– Wakker worden met perfecte volle wenkbrauwen
– Geen beschadigingen van de huid
– Zeer goed toe te passen
– Bijna geen roodheid en zwelling
– Geen kale plekken
– Geen littekens

Welke techniek wordt er gebruikt?

De ombre wenkbrauwen worden met een apparaat en een steriele naald aangebracht.

De behandeling duurt circa 1,5- 2 uur en heeft in de meeste gevallen geen tot 1 nabehandeling nodig.

Nabehandeling

Alle nieuwe behandelingen zijn incl. 1 nabehandeling. (De nabehandeling dient tussen 6 en 8 weken plaats te vinden. Na deze tijd is de nabehandeling niet meer inclusief).

De meeste klanten/huidtypes hebben genoeg aan 1 nabehandeling, maar Pmu Beauty by Sen kan dit niet garanderen bij iedereen, omdat ieder huidtype anders kan reageren. De nazorg en leefstijl is ook essentieel en dient goed nageleefd te worden. Teveel blootstelling aan de zon of zonnebank kan de kwaliteit van de PMU beïnvloeden of sneller laten vervagen. Zie nazorg ivm zonnebescherming.

Soms zal er een 2e nabehandeling nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Een extra nabehandeling kost binnen 3 maanden € 50,-. Als er meer nabehandelingen nodig zijn, dienen die ook op tijd (tussen 6 en 8 weken) opgebouwd te worden.

Belangrijk om te weten vóór de behandeling

Tot 30 dagen voorafgaande de behandeling:
– Geen Chemische peeling
– Geen Fruitzuur peeling
– Geen Botox en fillers minimaal 3 maanden  voor de behandeling
– Geen zonnebank, liefst 3 weken.

1 dag voorafgaande de behandeling:
– Geen alcohol
– Geen bloedverdunners  ( stoppen alleen in overleg met behandelend arts)
– Geen antibiotica( 1 week gestopt zijn)

3 uur voor de behandeling geen koffie!

?tip :
Was je haren de dag van, of 1 dag voor de behandeling.
Na de behandeling dien je de PMU minimaal 3 dagen  droog te houden.

? Na de behandeling krijg je een briefje mee waarin  de nazorg en het genezingsproces wordt uitgelegd.

Nazorg

De eerste dag:  
Na de behandeling dienen de wenkbrauwen schoongemaakt te worden. De eerste keer na 30 minuten, daarna om de twee uur tot het slapen gaan. Na het schoonmaken breng je een heel dun laagje skin candy aan met een schoon wattenstaafje.
Dit dien  je ongeveer 5 keer te doen.

Als je later op de dag de behandeling hebt ondergaan , dan kan je dit niet 5 keer doen, dan kun je met de bijgeleverde Phipatches je wenkbrauwen afdekken voor tijdens het slapen.

De tweede dag:
Vanaf de 2e dag t/m de 7e dag smeer je je  wenkbrauwen met de skin candy heel lichtjes in.

Heb je een normale of droge​ huid dan mag dit 2 x per dag, heb je een vet​te huid dan 1 x per dag.

Waar dien je  de eerste week rekening mee te houden?: 
–  De wenkbrauwen 3 dagen droog houden, geen stromend water tijdens het douchen.
–  Tot 24 uur na de behandeling niet sporten/zweten.
–  De wenkbrauwen zo min mogelijk aanraken en geen andere crèmes smeren, enkel de skin candy. Niet aan de korstjes komen, ook als het jeukt.
–  Geen make- up of foundation op en rond de wenkbrauwen.

De komende 3 weken 
Niet zonnen, geen zonnebank, sauna, chemische peelingen, fruitzuur behandelingen, microdermabrasie of crèmes gebruiken waar regeneratie factor in zit.

Vermijd alle soorten van laserbehandelingen op en in de buurt van de behandelde gedeeltes, ( IPL, VPL, diodelaser enz.) deze kan het pigment namelijk kapot maken, laten vervagen, en kan brandwonden veroorzaken.

Gebruik van antibiotica of hormonale geneesmiddelen of therapieën kunnen leiden tot sneller lichter worden van het pigment.

Bescherm je wenkbrauwen ten allen tijde voor de zon/zonnebank  door een hoge sunblock factor 30 te gebruiken (niet de eerste dagen).
Als je de permanente make-up in de lente of zomer laat aanbrengen adviseer ik je een zonnebril, pet of hoed op te zetten zodat de behandelde huid beschermd wordt van U.V. licht. Je wenkbrauwen / eyeliner blijven mooier van kleur.

Resultaat na genezing

Hieronder vind je enkele voorbeelden van de door ons behandelde wenkbrauwen na het genezingsproces.

Bekijk nog meer Ombre foto’s in mijn portfolio.

Plan je afspraak in

WIJ NEMEN DIRECT CONTACT MET JE OP

    Ik ben geïnteresseerd in: