De specialist voor PhiBrows in regio Rotterdam

✓ Opgeleid door PhiBrows Academy

✓ Permanente make-up van eerlijke prijzen

PMU beauty by Sen in Hendrik-Ido-Ambacht is de specialist op het gebied van PhiBrows in de omgeving van zowel Rotterdam, Dordrecht als Den Haag. PhiBrows is een speciale microblading techniek voor het plaatsen van permanente make-up voor uw wenkbrauwen. Ik heb mij gespecialiseerd in deze techniek voor microblading. Dit komt doordat ik mezelf heb laten opleiden door de grootste en beste microblading Acadamy: PhiBrows Academy van Branko Babic. Hierdoor ben ik een Royal Artist, wat betekent dat ik als specialist het hoogste niveau van de techniek voor microblading beheers. Daarbij volg ik regelmatig aanvullende masterclasses om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Neem contact op

Een behandeling voor PhiBrows in de buurt van Rotterdam, Dordrecht en Den Haag

Woont u in Den Haag, Dordrecht of Rotterdam en bent u op zoek naar een specialist voor een professionele behandeling voor PhiBrows? Dan help ik je graag verder in mijn salon.  Door mijn expertise in microblading en PhiBrows weet ik precies hoe ik deze techniek moet toepassen in mijn salon nabij Rotterdam, Dordrecht en Den Haag. Bij deze techniek voor PhiBrows worden de haartjes individueel aangebracht met de hand. Door de ultradunne en natuurlijk strokes, zijn deze bijna niet van de echte haartjes te onderscheiden. Zo profiteer je dankzij deze techniek van volle en natuurlijke wenkbrauwen. Mijn specialisme uit zich dan ook in de uitstekende kwaliteit en service die ik mijn klanten lever.

Ontvang vrijblijvend advies

Twijfel je nog of permante make-up iets voor jou is of wil je graag meer informatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en ontvang advies van een gediplomeerd Royal Artist. In de salon van PMU beauty by Sen in Hendrik-Ido-Ambacht, nabij Dordrecht, Rotterdam en Den Haag, vertel ik je graag meer over de mogelijkheden van PhiBrows. Neem contact met mij op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@pmubeautybysen.nl.

Plan je afspraak in

WIJ NEMEN DIRECT CONTACT MET JE OP

    Ik ben geïnteresseerd in: