Natuurlijke wenkbrauwen laten creëren in de buurt van Dordrecht

✓ Opgeleid door PhiBrows Academy

✓ Permanente make-up van eerlijke prijzen

Bij PMU beauty by Sen in Henkdrik-Ido-Ambacht, nabij Dordrecht, creër ik natuurlijke wenkbrauwen die haast niet van het echt te onderscheiden zijn. Wenkbrauwen zijn namelijk veel bepalend voor je uitstaling en oogopslag. Ik ben dan ook gespecialiseerd in diverse technieken om je wenkbrauw geheel naar wens te kunnen maken. Samen kijken we welke techniek het beste bij je persoonlijke wensen aansluit.

Neem contact op

Diverse technieken voor natuurlijke wenkbrauwen bij mijn bedrijf nabij Dordrecht

Om natuurlijke wenkbrauwen te creëren, gebruik ik in mijn salon nabij Dordrecht diverse technieken. Zo kies je bijvoorbeeld voor PhiBrows of boldbrows. Dit zijn beide microbladingtechnieken waarbij de hairstrokes haast niet van de echte haartjes te onderscheiden zijn. Blodbrows is een wat bredere en grove stijl dan PhiBrows. Deze grove stijl is vooral geschikt voor degene die van nature een brede wenkbrauwvorm hebben. Welke techniek het beste bij jou aansluit, ligt dus voornamelijk aan de breedte van je eigen wenkbrauwen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Kom meer te weten over welke techniek het beste bij jou aansluit om natuurlijke en vollere wenkbrauwen te creëren, maak je een afspraak bij PMU beauty by Sen in Hendrik-Ido-Ambacht, naast Dordrecht. Neem contact met mij op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@pmubeautybysen.nl. Met mijn expertise en uitstekende service help ik jou graag aan de wenkbrauwen die jij wenst.

Plan je afspraak in

WIJ NEMEN DIRECT CONTACT MET JE OP

    Ik ben geïnteresseerd in: