Pmu-behandeling

✓ Opgeleid door PhiBrows Academy

✓ Permanente make-up van eerlijke prijzen

Voor een kwalitatieve pmu-behandeling door een gediplomeerd Royal Artist, moet je bij PMU beauty by Sen in Hendrik-Ido-Ambacht, nabij Dordrecht, zijn. Ik ben opgeleid door de PhiBrows Academy en gespecialiseerd in permanente make-up, hierdoor weet ik precies hoe ik te werk moet gaan bij een behandeling. Daarbij kan je bij mijn salon altijd uitstekende service verwachten.

Neem contact op

Een pmu-behandeling die bij jou aansluit

In mijn salon kan je terecht voor diverse permanente make-upbehandelingen. Zo bied ik een pmu-behandeling aan voor wenkbrauwen door middel van diverse technieken. Wanneer u een permanente make-upbehandeling wenst voor natuurlijke en volle wenkbrauwen, kiest u tussen diverse technieken microblading zoals PhiBrows of boldbrows. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor powderbrows of een behandeling waarin meerdere technieken gecombineerd worden. Wens je een permanente eyeliner? Ook deze behandeling bied ik aan.

Plan een afspraak in

Wil je ook graag ’s ochtends verzorgd de deur uit zonder zo lang voor de spiegel te staan? Plan dan een afspraak in voor een behandeling bij PMU beauty by Sen in Hendrik-Ido-Ambacht, nabij Rotterdam, door het contactformulier in te vullen. Heb je vragen over bijvoorbeeld de prijzen van een behandeling? Stuur dan een e-mail naar info@pmubeautybysen.nl.

Plan je afspraak in

WIJ NEMEN DIRECT CONTACT MET JE OP

    Ik ben geïnteresseerd in: