Microblading wenkbrauwen prijs

✓ Opgeleid door PhiBrows Academy

✓ Permanente make-up van eerlijke prijzen

Microblading is een natuurlijke en permante oplossing voor je wenkbrauwen die wij bij PMU beauty by Sen in Hendrik-Ido-Ambacht voor een eerlijke prijs toepassen.  Op deze manier komen jouw wenkbrauwen er voller uit te zien en hoef je je niet meer te storen aan ongelijke wenkbrauwen. De techniek voor microblading die ik toepas bij jouw wenkbrauwen geeft het meest natuurlijke resultaat voor vollere wenkbrauwen.

Neem contact op

De toepassing van microblading bij jouw wenkbrauwen voor de juiste prijs

Wij bieden microblading aan voor jouw wenkbrauwen voor de juiste prijs. Bij deze techniek wordt er namelijk met behulp van flinterdunne naaldjes hairstrokes aangebracht. Deze zijn nauwelijks van de echte haartjes te onderscheiden zodat jij geniet van natuurlijke wenkbrauwen. Na de intake waarin ik je wensen en de mogelijkheden bespreek, ga ik aan de slag. De eerste stap hierbij is de wenkbrauwvorm bepalen. De microblading-behandeling zelf duurt circa twee uur. Na zes weken kom je opnieuw langs voor een nabehandeling die ongeveer 30 tot 45 minuten duurt. De prijzen verschillen per behandeling.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je graag meer weten over wat microblading voor jouw wenkbrauwen kan betekenen of over de prijs hiervan? Neem dan contact met PMU beauty by Sen in Hendrik-Ido-Ambacht of via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@pmubeautybysen.nl. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen. Doordat microblading onder mijn specialisme valt, kan ik jou voorzien van alle gewenste informatie.

Plan je afspraak in

WIJ NEMEN DIRECT CONTACT MET JE OP

    Ik ben geïnteresseerd in: